У Chrome 78 з’явиться ще одна функція з IE і Microsoft Edge

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила ще одне оновлення для Chrome Canary 78, яке включає одну з функцій IE і Microsoft Edge. Ця збірка дозволяє відображати пароль в явному вигляді (не зірочками), що зменшує ймовірність помилки.

Така функція була у Microsoft Edge і Internet Explorer, які використовували її протягом багатьох років. Розробники Chromium реалізували її ще трохи більше місяця тому, тепер і ця можливість стала доступна для всіх користувачів попередньої версії браузера. Правда, поки ця можливість функціонує тільки на ресурсах Reddit і Disqus.

Зазначається, що можливість активована за замовчуванням, ніякі прапори включати не потрібно. Однак необхідно завантажити Chrome Canary версії 78.0.3895 або пізнішої, а потім зайти на Disqus або Reddit. Про появу підтримки такої можливості на інших сайтах поки не повідомляється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google також подбав про те, щоб зберегти конфіденційність користувацьких відомостей в програмі. Тому якщо пароль буде автоматично заповнюватися Google або поле пароля буде пусте, опція показу буде відключена. До речі, можливість підтримується в Gmail, а тепер компанія додала цю функцію і для інших сайтів.

Логічно буде припустити, що повноцінний реліз функції відбудеться з виходом Chrome 78. У цій збірці також обіцяні функція «затемнення» будь-якого веб-сайту, а ще зниження «апетитів» браузера до енергоспоживання. Це дозволить “хромовому” браузеру довше працювати на ноутбуках і планшетах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.