Instagram тестує нові способи відновлення зламаних акаунтів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Соціальна мережа тестує новий процес відновлення облікових записів в додатку, який повинен спростити відновлення облікового запису і, в першу чергу, ускладнити крадіжки акаунтів”, – йдеться в повідомленні.

Тепер після кількох невдалих спроб введення пароля або по кліку на кнопку виклику допомоги користувачам запропонують ввести адресу електронної пошти або номер телефону, прив’язаний до аккаунту. Після цього вони отримають шестизначний код доступу до профілю.

Крім того, цей новий метод гарантує, що ви зможете відновити обліковий запис, навіть якщо зловмисник змінив ім’я користувача і контактні дані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З цією метою Instagram також пропонує захист, яка гарантує, що ім’я користувача не може бути включена протягом певного періоду часу після зміни облікового запису злом або добровільне зміна.

Блокування імені користувача вже доступна для всіх користувачів Android і iOS.

“Мета нового процесу відновлення ясна – Instagram сподівається, що в кінцевому підсумку ви зможете повністю відновити обліковий запис у додатку, а не покладатися на команду безпеки. Час може бути життєво важливим”, – пояснили у виданні Engadget.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.