Categories: Інтернет

Xiaomi Mi Band 4 вже можна купити за 900 гривень

Share

Вже через кілька годин на території Китаю почнуться офіційні продажі спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4, який з’явиться в магазинах Mi Home за ціною 179 юанів, а це 800 гривень. Новинка абсолютно точно швидко виявиться в дефіциті, в результаті чого купити її собі переважна більшість людей не зможе незабаром після появи у продажу. Продажі цього трекера стартують і в сторонніх магазинах, деякі з яких продають продукцію з доставкою в інші країни світу, і серед таких один з великих магазинів (Goldway) на AliExpress.

За рахунок цього вже зараз у всіх жителів України є реальна можливість купити Xiaomi Mi Band з швидкою доставкою на українську територію, віддавши за трекер нового покоління всього 900 – 1200 гривень. Продавець обіцяє відправити покупку протягом декількох днів після початку продажів на території Китаю, за рахунок чого наручний гаджет потрапить в руки свого власника раніше, ніж будь-яких інших користувачів. За такою ціною подібний спортивний браслет – це просто подарунок, тому що в Україні і Європі, якщо говорити про офіційні магазинах, коштувати він буде відчутно більше.

За 900 гривень купити пропонують модель для китайського ринку, але в цьому немає нічого страшного, тому що відразу після підключення до смартфону через додаток Mi Fit браслет Xiaomi Mi Band 4 сам змінить свій регіон, почавши використовувати місцеву мову. Втім, можна трохи доплатити і придбати міжнародну версію Global Version, яка коштує на 15 – 25% дорожче. Доставка, за словами продавця, займе від 1 до 3 тижнів, в залежності від завантаженості поштових служб і місцезнаходження покупця. До жителів великих міст посилка дійде швидше, а ось до невеликих населених пунктів йти поштове відправлення буде довше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За такою скромною ціною можна купити браслет, оснащеним 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 240 на 120 пікселів, який здатний показувати кольорове зображення, а також, крім того, стежити за фізичною активністю на постійній основі. Фітнес-трекер має батарею ємністю 135 мАг, якої вистачає на 30 днів автономної роботи, а ще цей наручний гаджет може похвалитися модулем Bluetooth 5.0, який володіє радіусом роботи в 50 метрів, що дозволяє підтримувати підключення до смартфону навіть на великій відстані. Краще цього наручного гаджета на ринку нічого немає, і навряд чи буде в 2019 році. Детальніше де придбати смарт-годинник можна за посиланням.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників

    Компанія Apple має намір здешевити наступну базову модель iPad, щоб ще більше інтегруватися в ринок…

    04.05.2024

    Google ChromeOS отримала велике оновлення

    Хороші новини для користувачів Chromebook Google випустила ChromeOS 124, яка принесе хвилю покращень для ваших…

    04.05.2024

    В мережу потрапили нові офіційні зображення смартфонів Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI

    Лише кілька годин тому в мережу витекли офіційні зображення майбутніх Sony Xperia 1 VI та…

    04.05.2024

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024