У Південній Кореї вже близько 1 млн користувачів 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південна Корея стала першою країною в світі, яка 5 квітня запустила повноцінні комерційні мережі п’ятого покоління (5G), ще до того, як це зробив Китай.

В кінці квітня в країні було близько 271 тис. користувачів мереж п’ятого покоління. Станом на середину минулого тижня користувацька база 5G в країні перевищила 800 тис. осіб. В кінці тижня, завдяки вигідним пропозиціям з боку корейських операторів на нові смартфони з підтримкою 5G, користувацька база збільшилася до 900 тис. осіб. На цьому тижні, а можливо, вже сьогодні в країні буде більше одного мільйона абонентів мобільного зв’язку 5G.

Мережі 5G пропонують надшвидку швидкість з’єднання, низьку затримку і можливість підключення набагато більшої кількості пристроїв без перевантаження мережі. Однак на початковій стадії існують деякі проблеми з покриттям і швидкістю цих мереж. Тим часом оператори продовжують встановлювати базові станції і оновлювати оновлюють програмне забезпечення для усунення технічних недоліків і підвищення ефективності мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мінімальний пакет 5G в Південній Кореї коштує 48 доларів (1 300 грн.) за 8-9 ГБ даних, в залежності від оператора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.