Хто э власником інтернету і чи можна його відключити назавжди (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом все частіше говорять про посилення контролю за світовою мережею.

У зв’язку з цим буде корисним дізнатися, що взагалі являє собою світовий інтернет, як він працює і хто ним володіє.

Як ми знаємо, інтернет – це «павутина», що складається з безлічі комп’ютерних мереж, призначених для зберігання, обробки і передачі даних. Доступ до Мережі надає провайдер, однак цей термін дуже багатогранний, так як існують провайдери декількох рівнів, кожен з яких виконує конкретне коло завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще складніше відповісти на питання про власників інтернету: якщо коротко, нею володіють всі і в той же час ніхто. Це, звісно ж, ускладнює контроль за подіями в Мережі процесами.

Раніше ми писали, що компанія Apple готується оголосити про закриття iTunes. Хоч сервіс і проіснував майже два десятка років, користувачі постійно скаржаться на його «завантаженість». Тут стало надто багато контенту, тому налаштування заплутані, а користуватися додатком вже незручно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.