Xiaomi здивувава всіх: Mi Band 4 вже зараз можна купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 8 травня 2019 року, в соціальній мережі Weibo, яка є китайським аналогом Twitter, з’явилася публікація з інформацією про те, що на сайті одного з місцевих магазинів Китаю, який є партнером Xiaomi, з’явилася сторінка, присвячена фітнес-трекера Xiaomi Mi Band 4 . Завдяки цьому стало відомо, що новинка вже зовсім поруч, а деякі користувачі навіть встигли оформити на неї замовлення. Проте, жоден з таких не підтвердили, а сторінка з трекером незабаром після публікації була видалена.

Сталося це, швидше за все, через помилки. Магазин, партнер китайської корпорації, взагалі не повинен був публікувати сторінку з Xiaomi Mi Band 4 до моменту офіційного анонса трекера, але стався збій, через який ситуація вийшла з під контролю. На жаль, але на сторінці не було ніяких відомостей про те, як буде виглядати даний трекер, але зате виявилася розкрита вартість – трекер в базовій версії обійдеться покупцям в 199 юанів, тобто викласти за нього потрібно біля 900 гривень. Це цілком скромна сума грошей, нехай торішня модель і коштувала відчутно менше.

Чим ближче буде дата анонса даного спортивного браслета, тим більше в мережу потрапить відомостей про те, що він із себе представляє. Сама Xiaomi намагається боротися з витоками інформації, однак вдається їй це далеко не завжди. Дуже часто останнім часом китайських підприємців підводить програмне забезпечення, через особливості якого дані про тих чи інших продуктах потрапляють в руки третіх осіб раніше потрібного терміну. Відомо, що Xiaomi Mi Band 4 оснащений кольоровим екраном, а також, крім того, деякими іншими особливостями. Поява даного трекера на ринку очікується в червні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.