Kyivstar розлютив тисячі людей: люди скаржаться, у компанії розводять руками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні кілька тижнів жителі Мелітополя стурбовані погіршенням якості зв’язку мобільного оператора Kyivstar. У компанії дали коментар щодо плачевної ситуації в місті.

Стало відомо, що погана якість зв’язку мобільного оператора пов’язана з поломкою базової станції в центрі міста. З-за цієї обставини страждають також інші базові станції, які розташовані в місті. На них йде подвійне навантаження.

Мешканці скаржаться, що розмови перериваються, багато абоненти опиняються поза зони, а також дізнаються про те, що їм дзвонили лише з смс-повідомлень. Також з перебоями працює мобільний інтернет 4G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії повідомили, що якість зв’язку налагодиться після того, як будуть проведені планові роботи.

У Kyivstar обіцяли вирішити глобальну проблему 9 вересня, коли в Мелітополі підключать ще одну базову станцію. Саме завдяки установці нової станції якість мобільного зв’язку в місті помітно покращиться.

Раніше повідомлялося, що українці все частіше стали скаржитися на якість послуг мобільного оператора Kyivstar. Але не так давно оператор пробив дно, заблокував чоловікові номер за те, що він просто багато дзвонив. Свій гнівний коментар українець залишив у співтоваристві оператора в соціальній мережі Facebook.

На такий “крик душі” миттєво відреагував представник мобільного оператора:

“…У нас причини призупинення обслуговування номера не відображаються – ми бачимо тільки стан номери”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.