Facebook більше не буде: Найпопулярніші соцмережі зміняться до невпізнання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім скоро користувачів найпопулярніших соцмереж чекають великі зміни. Нововведення торкнуться не тільки звичайних користувачів, але і представників бізнесу.

Facebook Messenger

Керівник напрямку Аша Шарму, представила прийдешні зміни в головному додатку для спілкування, запевнила присутніх на конференції, що воно стане «швидше і легше».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб домогтися цього, Facebook має намір зайнятися архітектурою Messenger з нуля. Підсумки роботи можна буде побачити в кінці 2019 року. Крім цього, додаток обзаведеться функцією перегляду відео в реальному часі. Також розробники анонсували настільну версію для Mac OS.

Ще одна новинка, яку всі чекають з нетерпінням – це «окремий простір», в якому можна буде знайти історії та повідомлення від «близьких друзів». З’явиться новинка також в кінці 2019 року.

Бізнесменам також приготували сюрприз. В месенджері з’являться нові інструменти. Завдяки цьому важливі наради і зустрічі можна буде планувати прямо в додатку.

Facebook

За словами глави Facebook App Фіджі Симо, дизайн соціальної мережі зміниться до невпізнання. Функцію пошуку поліпшать.  Розробники також поміняють вкладку «Групи». Силами програмістів вона також повинна змінитися. Користувачі зможуть швидко знайти ті групи, які їм потрібні.

Instagram

Наступний тиждень обернеться для користувачів тим, що вони зможуть пожертвувати гроші на благодійність і для некомерційних організацій.

Проте, функція буде доступна на перший час лише для жителів США, а потім пошириться на інші країни. Також розробники обіцяють створити новий редактор фотографій, в якому з’являться поліпшені ефекти та інтерактивні наклейки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.