WhatsApp залишилося зовсім недовго

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярність різних засобів спілкування стрімко зростає, а найбільш популярним месенджером в даний час звичайно ж є WhatsApp, тобто сервіс, який використовують на постійній основі більш ніж 1,5 млрд чоловік. Всі ці люди на постійній основі з його допомогою обмінюються повідомленнями, здійснюють голосові дзвінки, пересилають файли, а також виконують багато інших дій. Втім, даному ПЗ залишилося зовсім недовго, так як Google готується до запуску на ринок його “вбивці”.

Так, американська корпорація Google вже багато разів намагалася запустити сервіс для спілкування, але завжди її задумка виявлялася провальною. Втім, цього разу все буде інакше. Справа в тому, що компанія вирішила запустити свій фірмовий месенджер на базі програмного забезпечення Android Messages, а таке прямо «з коробки» встановлено на сотні мільйонів смартфонів по всьому світу. Зустріти його можна на телефонах Nokia, Samsung, LG, Sony, ZTE і безлічі інших брендів, аж до таких як HTC і Motorola.

В даний час додаток Android Messages призначений для роботи з SMS і MMS, але вже незабаром Google запустить на його базі повноцінний месенджер, для використання якого не доведеться робити що-небудь, тому що він запрацює автоматично після встановлення SIM-карти на мобільний пристрій. Таким чином, у WhatsApp з’явиться дуже серйозний конкурент, в який американська корпорація готова вкладати десятки мільйонів доларів. З його допомогою користувачі зможуть виконувати масу дій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через нове програмне забезпечення всі бажаючі зможуть абсолютно безкоштовно здійснювати голосові дзвінки, відправляти текстові і голосові повідомлення, дзвонити по відеозв’язку, відправляти файли, а також виконувати безліч інших дій, аж до переказів грошей через систему Google Pay. Таким чином, по суті, у WhatsApp незабаром можуть виникнути великі проблеми, адже через простоту ПЗ від “пошукового гіганта” багато хто напевно почне користуватися саме Android Messages, а його повноцінний запуск у вигляді месенджера намічений на 2019 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.