Telegram отримав важливе оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники програми для обміну повідомленнями Telegram стверджують, що даний месенджер забезпечує наскрізне шифрування, дозволяє передавати медіафайли об’ємом до 1,5 ГБ і доставляє повідомлення швидше, ніж будь-який інший додаток.

Представники Telegram повідомили про те, що після установки свіжого оновлення користувачі можуть за своїм бажанням видаляти будь-повідомлення, відправлене або отримане в приватному чаті. Заявлено, що видалені повідомлення зникнуть у обох співрозмовників, а відновити їх не вийде. Раніше функція працювала тільки для своїх повідомлень протягом перших 48 годин. Тепер обмежень за часом немає, крім того, можна видалити і повідомлення співрозмовника.

У Telegram з’явилися обмеження для тих, кому дозволено пересилати відправлені вами повідомлення. Також коли користувач перемикається на нову функцію анонімної пересилки, то повідомлення, які він пересилає, більше не будуть пов’язані з його обліковим записом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram також додав опцію пошуку налаштувань, що дозволяє швидко знаходити конкретні налаштування. Пошук GIF і стікерів був оновлений на всіх мобільних платформах, тепер вони виглядають ще краще. Будь-який вибраний GIF можна переглянути, натиснувши та утримуючи зображення. На Android можна шукати смайли за ключовими словами. При наборі повідомлення буде відображатися список смайликів, пов’язаних з контекстом повідомлення. Скоро це стане доступно і на iOS.

Нарешті, Telegram отримав підтримку функцій VoiceOver на iOS і TalkBack на Android, що дозволяє використовувати месенджер, навіть не дивлячись на екран мобільного пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.