Categories: Інтернет

Головна особливість Xiaomi Mi Band 4 вразить всіх

Share

Електронні годинники з кожним роком стають все більш популярними, а відбувається це через безліч причин, в тому числі за рахунок зниження їх собівартості. Якщо ще кілька років тому, коли такий клас пристроїв тільки формувався, за них просили близько $ 100, а іноді і більше, то тепер зробити покупку можна в п’ять разів дешевше, отримавши цілком хороший спортивний браслет. Уже в нинішньому 2019 році на ринок вийде Xiaomi Mi Band 4, тобто фітнес-трекер, оснащений за останнім словом техніки.

Уже зараз від численних джерел в китайській соцмережі Weibo відомо про те, що буде представляти із себе цей гаджет, який отримає масу нововведень. Так, всіх його покупців чекає оновлений корпус, ремінець з перфорацією і надійної застібкою, магнітна зарядка, а також безліч інших нововведень, які позитивно позначаться на досвіді використання. Втім, існує одна головна особливість, і саме вона повалить всіх покупців в шок.

Справа в тому, що новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 зможе порадувати покупців 1-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 192 на 120 пікселів, причому сам дисплей виявиться трохи зігнутим, щоб весь трекер виглядав більш ергономічно на руці. Матриця, на відміну від такої в моделі Mi Band 3, виявиться кольоровою, а відображати вона зможе найрізноманітніші кольори, що зробить всю інформацію набагато більш привабливою для очей, адже дивитися на що-небудь в кольорі завжди приємніше, ніж в темно білих тонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціально для того, щоб підкреслити цю особливість, виробник додасть в Xiaomi Mi Band 4 цілих вісім циферблатів на будь-який смак і колір, причому їх, можливо, можна буде навіть кастомізувати по частині забарвлення і зовнішнього вигляду. Сам дисплей виявиться покритий не пластиком, як в Mi Band 3, а справжнім захисним склом, причому з олеофобним покриттям для запобігання появи відбитків пальців і жирних слідів. Все це зробить наручний гаджет набагато привабливішим в усіх відношеннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024