Найзручніші додатки для виклику таксі в Києві: Uklon, OnTaxi, Uber

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таксі – це зручний сервіс, який останнім часом набув несподіваної популярності. Служби різняться між собою цінами, набором послуг і сервісом.

Переваги таксі.

Основні плюси винайманої машини:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

•       Конкуренція в умовах великого вибору служб знижує ціни;

•       Транспортні засоби укомплектовані спеціальними пристроями для дітей;

•       Цілодобовий режим роботи;

•       Доставка клієнта або речей – в чітко зазначений час. Немає необхідності йти пішки.

Сьогодні ми вам розповімо про три найпопулярніших сервіси таксі в Києві, а саме: «Uklon», «OnTaxi», «Uber», і перелічимо їх переваги та недоліки. Також , для прикладу ми розглянемо один і той же маршрут у місті Києві на всіх трьох сервісах. Розпочнемо наш огляд із першого додатку і сервісу «OnTaxi». На нашу думку, це найоптимальніший вибір, з бездоганним сервісом та  з доступним тарифом «Економ» ( від 29  грн.)

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

Користувач завантажує додаток “OnTaxi“, робить замовлення в ньому, от і все.

Три переваги, за які ми обожнюємо «ОнТаксі»:

ДІЗНАЙТЕСЯ В ДОДАТКУ СВОЄ МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ

«Детальніше»це означає, що в програмі вказане Ваше поточне місцезнаходження і таксисти бачатьде ви знаходитеся. І, у відповідь машина до вас прибуде дійсно дуже швидко.

ЗАЗНАЧТЕ СВОЇ ПОБАЖАННЯ

Тут думаю все зрозуміло. Ви можете залишити свій відгук: чи хочете ви машину з кондиціонером, чи якоїсь конкретної марки, чи, можливо, якогось кольору. Всі ваші побажання будуть розглянуті і прийняті.

МОЖЛИВІСТЬ ВІДСЛІДКУВАТИ МАРШРУТ

Дуже корисна опція, з нею ви можете побачити, куди саме їде ваше авто, і за яким маршрутом. Чи таксі ще кудись заїзджає чи прямує відразу до вас. Зручно, корисно, і сучасно. Тепер по цінах.

Наступне, що ми будемо розглядати – «Uber». Мабуть, кожен знає про нього, це одне із найпопулярніших видів таксі у світі. В них високий сервіс, комфортабельність і зручність. Із плюсів можна виділити те, що за кожну поїздку ви отримуєте звіт на вашу електрону адресу, в якому ви можете дізнатися ім’я водія,який вас перевозив, маршрут, марку автомобіля і т.д. Один із мінусів «Убера», на наш погляд, – тариф може значно змінюватися протягом дня. Це означає, що зранку ціна від точки А до точки Б може бути нижча ніж увечорі. Тепер по цінах.

Ну і завершить наш список таксі «Uklon»популярний сервіс таксі в деяких містах України. На відміну від інших, в них великий список додаткових послуг, таких як: водій, який не палить, чи наприклад, я везу тварину і тд. Розглянумо деякі опції при замовленні авто:

•       Ви можете зробити замовлення або дізнатися вартість, заповнивши всі обов’язкові поля.

•       Ви можете зробити замовлення з трьома (і більше) точками маршруту (адресами), додаючи їх у розділі «Куди їхати».

•       Ви можете зробити попереднє замовлення авто, вказавши час в розділі.

•       Ви можете замовити спеціальний тип та опцію автомобіля(універсал, з кондиціонером і т.д.), вказавши додаткові вимоги в розділі.

Тепер, як завжди, по цінах:

Висновок:

Всі вище вказані сервіси таксі гармонічно поєднані у співвідношенні «якість/комфорт». Всі ці, перевірені нами сервіси пропонують безліч додаткових опцій при замовленні машини: від кольору і марки автомобіля, до кондиціонера, що дозволить вчасно, безпечно, комфортно і доступно скористатись послугою «TAXI»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.