THQ Nordic купила студію розробників Kingdom Come: Deliverance

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Warhorse Studios стала частиною великої дружної сім’ї THQ Nordic. Вийшла своєрідна матрьошка: видавець викупив студію через дочірню компанію Koch Media, яка раніше вже через свою дочку Deep Silver займалася поширенням першої частини Kingdom Come.

Сума угоди склала 42,8 мільйона євро, в неї входить вартість самої студії і всіх її авторських прав на Kingdom Come. THQ Nordic обіцяє, що незважаючи на зміни, що розробники отримають повну свободу дій і видавець не буде втручатися в процес виробництва майбутніх ігор Warhorse, кадрових змін в управлінні чеської студії теж не намічається.

Можна майже з повною впевненістю сказати, що Kingdom Come 2 одержить гідне фінансування і буде позбавлена багатьох технічних недоліків першої частини. Але є одна заковика, яка може насторожити багатьох ПК-геймерів. Третя за старшинством матрьошка Deep Silver відповідальна за рішення зробити Metro Exodus тимчасовим ексклюзивом для Epic Games Store. І судячи з успіху гри, тенденція може продовжитися. Втім, це лише припущення, напевно ми дізнаємося ближче до виходу гри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.