Google Chrome розізлив мільйони користувачів по цілому світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

29 грудня 2018 року, журналісти видання ZDNet опублікували своє дослідження, на підставі якого вдалося зробити висновок про те, що веб-оглядач від «пошукового гіганта» привів мільйони людей в повний сказ. Вся справа в новому дизайні, який став частиною Google Chrome 70. На щастя, в цій версії браузера американська корпорація реалізувати спеціальну настройку, що дозволяє повернути колишній зовнішній вигляд, який використовувався ще в Chrome 69. Проте, з версії Chrome 71 подібна опція пропала, а новий дизайн назавжди змінився старим. Як вдалося з’ясувати аналітикам, більш ніж половина користувачів веб-браузера незадоволена новим зовнішнім виглядом, вважаючи новий UI незручним.

Користувачі просять Google повернути старий зовнішній вигляд Chrome, додавши таку настройку в нову версію браузера. Послухає їх «пошуковий гігант», поки що невідомо. Не можна не помітити, що на початку 2010-х компанія Mozilla впровадила в Firefox дизайн Australis, який припав дуже багатьом не до душі. Через нього браузер втратив значну частину своєї аудиторії, яка перейшла на продукт «пошукового гіганта». Зараз ситуація може повторитися, але вже навпаки.

Нинішній же Google Chrome привів мільйони людей в повного сказу. Вони незадоволені тим, як виглядає нова версія інтернет-браузера. Деякі навіть встановили заради цього стару версію браузера, однак співробітники «пошукового гіганта» закликали їх не чинити так, тому що від цього сильно страждає безпека. Їм була дана рекомендація використовувати інший браузер в такому випадку, але обов’язково найостаннішу версію, щоб не стати жертвою хакерів і зловмисників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.