Google Play Games стає дійсно зручним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток Google Play Games встановлено на мільйонах пристроїв, але більшість людей не знає навіщо воно потрібно і яку роль виконує. І дійсно, крім синхронізації збережень в іграх від цього сервісу мало проку. За великим рахунком, можна було б навіть зовсім не виводити ярлик цієї програми, залишивши тільки відповідний пункт в налаштуваннях облікового запису Google. Але так було до останнього оновлення.

В Google Play Games версії 5.14 наша улюблена Корпорація Добра спробувала виправдати наявність ярлика цього додатка. Тепер з робочого столу можна прибрати взагалі всі іконки запуску встановлених в системі ігор, адже швидкий доступ до них став доступний при утриманні пальця на ярлику Play Games. Випадаючий список буде формуватися автоматично в порядку найбільш часто використовуваних ігор, а також завищеними пріоритетом для тих, які були встановлені зовсім недавно.

Передбачається, що тепер люди будуть частіше користуватися і самим додатком, тому туди вже завезли темну тему. Крім того, відтепер всі ваші досягнення будуть виводитися у порядку від найбільш рідкісних, а вже в найближчому оновленні повинна з’явитися міні-гра Сапер і нові елементи керування під назвою «Family Link».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.