У наступному році Microsoft планує надолужити згаяне

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2018 році компанія Microsoft проявила себе якось досить пасивно, навіть мляво. За весь цей час вони так і не представили нічого реально нового, підсовуючи лише, по суті, мінорні оновлення ОС, додатків і пристроїв. Але, як заявляє відомий і досить авторитетний Інсайдер Бред Семс, це лише затишшя перед справжнісінькою бурею, яка чекає нас вже в наступному році.

Навесні 2019 року Microsoft планує представити якийсь «Surface Ambient Computing Device» – це пристрій, призначений для вирішення деяких поширених розчарувань у використанні смартфона», але це не сам смартфон. У другій половині 2019 року нам нарешті покажуть довгоочікуваний складаний планшет Microsoft Andromeda, який вже встиг обрости такою кількістю легенд і чуток, ніби це який-небудь iPhone, а на дворі 2007 рік. У четвертому кварталі майбутнього року нас також чекають ще 2 пристрої: ноутбук на базі AMD (Microsoft вивчає архітектуру Picasso) і новенький Surface Pro з роз’ємом USB-C (нарешті), меншими рамками, закругленими кутами і новими варіантами кольорів.

Крім того, вже зараз в мережу витекли деякі плани компанії на 2020 рік. Відомо, що Microsoft вже працює над новими шарнірами для оновленої версії Surface Book, а також проектує пристрій типу All-In-One-PC, який мав би модульну конструкцію. Це дозволить користувачам замінювати його комплектуючі (наприклад ОЗП), як в будь-якому іншому настільному ПК, без необхідності повної заміни всього пристрою. Ну, а поки що ви можете помилуватися лише новими значками основних програмних продуктів компанії, тому що всі великі справи починаються з малого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.