Instagram запустив «Історії» тільки для близьких друзів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачам Instagram більше не потрібно створювати другий аккаунт, щоб ділитися особистими історіями з найдорожчими людьми. Тепер для цього є функція «кращі друзі».

Instagram більше року експериментував зі списком обраних. Спочатку обмежити доступ можна було і до всіх публікацій користувача, але у фінальній версії функція поки працює тільки з «Історіями». Додати близьких друзів можна в додатку. Після цього при створенні Stories в нижній частині екрана з’явиться Зелена кнопка із зіркою для публікації “тільки для своїх”.

Користувачі не зможуть відправити запит на додавання в «кращі» і не отримають повідомлень, якщо хтось включив їх у своє внутрішнє коло. Дізнатися про це можна буде, тільки коли в списку “історій” з’явиться фото друга із зеленою обводкою. При перегляді у верхньому правому куті відображається позначка «кращі друзі».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчим часом функція стане доступна всім користувачам офіційного клієнта для Android і iOS. Що цікаво, в бета-версії Instagram для Android вона працює і з звичайними постами — на Stories розробники не зупиняться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.