Google запустила власного стільникового оператора для смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З сьогоднішнього дня власники смартфонів, в тому числі різних поколінь iPhone, можуть використовувати нового стільникового оператора в особі Google Fi, щоб здійснювати голосові дзвінки, відправляти SMS-повідомлень та звичайно ж використовувати мобільний інтернет. Тестування даного проекту велося з квітня 2015 року, а використовувати його в перший час могли тільки власники телефону Nexus 6, тоді як потім, поступово, даний список поповнювався новими мобільними пристроями «пошукового гіганта».

За базовий тарифний план в рамках Google Fi платити потрібно $ 20 в місяць. Натомість компанія надає доступ до голосового зв’язку, роумінгу в більш ніж 120 країнах світу, а також тетерінгу Wi-Fi. Щоб використовувати 1 ГБ мобільного інтернету необхідно заплатити $ 10. Як запевняє «пошуковий гігант», якщо користувач підключить собі пакет з 3 ГБ (або будь-який інший) за $ 30, але при цьому за один місяць використовує тільки $ 14, то невикористані $ 16 будуть перенесені на наступний місяць, або можуть бути повернуті.

Таким чином, за використання самого сервісу Google Fi потрібно фіксовано платити $ 20 в місяць, а решта нарахування залежать від того, скільки мобільного інтернету використовував власник смартфона. Головний плюс даного стільникового оператора в тому, що він пропонує роумінг на всі види зв’язку в більш ніж 120 країнах світу, в тому числі в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та ряді інших регіонів. В даний час купити SIM-карту цього оператора зв’язку можна виключно в США, але є надійна, що незабаром їх почнуть продавати в Європі та інших країнах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.