Геймери закликають не купувати Artifact через жадібність Valve

 

 

Valve тільки запустила відкритий бета-тест карткової Artifact, але вже розлютила геймерів.

Користувачі Reddit, які першими випробували Artifact, закликають геймерів обходити проект стороною. Головна причина — політика монетизації, яку прозвали «плати за все, що робиш». Сама Artifact коштує $20, але за ці гроші гравці отримують тільки стартовий набір з двох колод. Нові карти можна купити за реальні гроші або ж виграти в турнірі, на який пускають по платних квитках. До того ж в “паках ” можуть попастися дублікати або карти початкового рівня, які навіть на Steam Marketplace не продати.

У підсумку пост, в якому користувач Reddit закликає гравців скасовувати попередні замовлення Artifact, став найпопулярнішим у темі. На проблему звернув увагу і учасник команди Team Liquid під ніком Savjz, назвавши платний бар’єр помилкою.

Valve подивилася на обурення і випустила новину, розповівши про майбутні оновлення. Наприклад, розробники додадуть режиму «Звичайний фантомний драфт», який не вимагає квитки для входу. Також Valve додасть можливість обміняти непотрібні карти на вхідні квитки. Вона з’явиться в грі до закінчення бета-тестування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.