Користувачів Google Play чекає фантастичний сюрприз

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google вирішила нарешті прояснити ситуацію з подібним нововведенням в магазині «Play Фільми». За її словами, всі власники смартфонів, планшетів, телеприставок, телевізорів та інших пристроїв на базі Android вже незабаром зможуть дивитися фільми в роздільній якості 4K UHD. Головний сюрприз в тому, що платити за нову роздільну здатність не доведеться, тобто ті, у кого вже куплені якісь відеофайли з роздільною здатністю HD або SD, зможуть дивитися контент у високій роздільній здатності.

Важливо розуміти, що якщо купувати фільм або серіал в HD, то віддати за нього доведеться більше, ніж за SD. Подібне нововведення, що дозволяє безкоштовно дивитися контент в 4K UHD, є неймовірно щедрим і несподіваним. Починаючи з сьогоднішнього дня відео високої чіткості є жителям США і Канади, а незабаром, зовсім скоро, подібне чекає громадян Європи та інших регіонів світу. Користувачі вже почали писати радісні коментарі під подібною інформацією.

Щоб подивитися фільм, серіал або ж ТВ-шоу в роздільній якості 4K буде досить просто запустити додаток Google Play, після чого відкрити список фільмів з такою особливістю. В американській версії магазину вже є навіть спеціальний фільм під назвою «Upgraded to 4K», тобто оновлений до високої чіткості. Дивитися контент в такій якості можна на будь-яких гаджетах, в тому числі і працюють на базі операційної системи Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.