Подробиці про дизайн і характеристики Xiaomi Mi 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже п’ять місяців тому на ринок вийшов Xiaomi Mi 8. Це флагман компанії в своєму «класичному» виконанні і в дусі часу, починаючи від потужної апаратної платформи і закінчуючи дизайном в стилі а-ля iPhone X. Можливо, при створенні наступника компанія все ж спробує надати йому індивідуальності. Вчора прийшло повідомлення, що Xiaomi Mi 9 буде серед тих флагманів, що запропонує потрійну тильну камеру, де роль «ведучого» датчика відведуть Sony IMX586.

Якщо вірити черговій порції чуток і концептів, Xiaomi Mi 9 не наслідуватиме тренду на «моноброву». Рамки навколо дисплея стануть менші і фронталка буде оформлена у вигляді невеликого «кругляша», який немов акуратно вирізаний в дисплеї. Розмірковуючи на тему характеристик майбутнього флагмана, джерело вказує на наявність чіпа Snapdragon 8150, 10 Гб оперативної пам’яті і 512 Гб постійної в топової версії, акумулятора ємністю 4000 мАг, підтримку швидкої зарядки потужністю 40 Вт і можна буде заряджати мобільник без проводів. Передбачають що цінник на Xiaomi Mi 9 повинен стартувати з $ 430.

До виходу нового флагмана ще достатньо часу і це тільки перші чутки про його характеристики, які, не складно було «передбачити» на тлі того, які тренди почнуть панувати на ринку в наступному році. Спільно з підрозділом Black Shark компанія вже випустила сьогодні мобільник, який став рекордсменом за обсягом оперативки. Не потрібно бути провидцем, щоб розуміти, на яку апаратну платформу зроблять ставку в наступному поколінні флагманів. Приймаємо цю порцію чуток до відома і чекаємо більше інформації про Xiaomi Mi 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.