Інтернет викачує гроші з українців: такі суми страшно називати вголос

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На днях “ПриватБанк” оголосив суми, які українці витрачають на просторах інтернету. Не для кого не секрет, що багато українців з покупок в реальних магазинах перейшли на покупки в інтернеті. Цей вид шопінгу більш зручний. Вибір товарів в інтернет-магазинах набагато ширше, та ще й доступний 24 години на добу. Висока зайнятість не завадить Вам відвідати інтернет-шоп, на відміну від реального магазину.

“ПриватБанк” заявив, що його клієнти щомісяця в інтернет-магазинах витрачають понад 7,5 мільярда гривень. Приміром, у серпні 2018 року українці здійснили 13 мільйонів покупок в інтернеті.

Рівень витрат українців в інтернеті щомісяця зростає. Приміром, у січні 2018 року клієнти “Приватбанку” сплатили 11 мільйонів покупок на 6,4 мільярда гривень. Середня сума однієї покупки становить 580 гривень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більше 3 мільйонів користувачів “Приватбанку” постійно здійснюють покупки в інтернет-магазинах. Цікаво, що українці віддають перевагу купівлі в українських інтернет-магазинах – 79,7 % оплат, і лише 20,3% покупок роблять на зарубіжних платформах.

Українці, хоч і скаржаться на бідність, але себе улюблених радувати не забувають. В інтернет магазинах постійно проходять транзакції на величезні суми. Що ж, такий вид шопінгу дійсно дає необмежені можливості по витраті важко накопичених коштів, що спрощує життя, дозволяє радувати себе 24 години на добу. Не відмовляйте собі ні в чому, всі вперед по інтернет-магазинах, кредитки не шкодуй!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.