Categories: Інтернет

Google додала в YouTube найбільш бажану функцію

Share

З кожним днем ​​сервіс YouTube для перегляду різного відео стає все більш популярним, причому не тільки в Україні, а взагалі по всьому світу. Щоб зробити своє дітище ще кращим, компанія Google додала в нього найбільш бажану функцію, про яку багато хто вже дуже давно мріє. Йдеться про темний режим оформлення, яке нарешті з’явилося у версії фірмового додатка для смартфонів і планшетів на базі операційної системи Android.

Уже зараз, з 6 вересня 2018 року, всі бажаючі можуть скористатися найбажанішою користувачами функцією, активувавши в YouTube на Android темну тему оформлення. Після цього всі світлі кольори інтерфейсу стануть темними, і навпаки. Не можна не помітити, що впровадження даної можливості в додаток для пристроїв на ОС Android дуже сильно затягнулося, тому як дана можливість з’явилася в програмі для iPhone і iPad ще півроку тому – навесні.

Щоб включити «Нічний режим» необхідно запустити додаток YouTube, попередньо обновивши його до самої останньої версії через магазин Google Play, а потім натиснути на свій аватар в верхньому правому куті. Відкриється меню різних варіантів, в якому потрібно вибрати «Налаштування». У цьому розділі в самому верху буде підрозділ «Загальні», відкривши який можна побачити перемикач, що відповідає за включення темного режиму оформлення. Саме він і потрібен.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google повідомляє, що після активації цього самого «Нічного режиму» він почне діяти у всіх розділах програми. Єдине, що він не зачіпає, так це тільки самі відеоролики. Власникам смартфонів та інших пристроїв на базі Android, оснащених OLED-екранами, такий вид інтерфейсу абсолютно точно слід включити, тому як він допоможе значно скоротити витрату заряду батареї, а також, що не менш важливо, продовжити термін служби матриці, хоча в 2018 році це вже не так актуально.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024