Рекордний заробіток AliExpress здивував усіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всі китайські компанії розвиваються з рекордною швидкістю. Вони вчаться на своїх помилках, роблячи все для того, щоб розширювати зону свого впливу і звичайно ж заробляти якомога більше грошей. 24 серпня 2018 року, адміністрація холдингу Alibaba Group оголосила про те, скільки коштів вона зуміла заробити за останній час, але це не головне. Найважливіше те, що було озвучено число користувачів торговельного майданчика AliExpress, на якій активно купують різні товари жителі України, Росії, Іспанії, Франції, а також десятків інших країн.

Зокрема, за три місяці в другому кварталі 2018 року компанія Alibaba Group отримала 12,2 млрд доларів прибутку, тобто величезну суму грошей. Це на 61,25% більше, ніж роком раніше. Все вказує на те, що китайська корпорація дуже швидко розвивається, стаючи багатшими буквально з кожною хвилиною. Загальна кількість активних користувачів сервісів даної компанії, включаючи AliExpress, перевищило 576 млн осіб, і це абсолютний рекорд.

Виходить, що 576 млн осіб мають свій обліковий запис на AliExpress, де вони хоча б іноді щось собі купують. Важливо зауважити, що обліковий запис в рамках екосистеми Alibaba Group є єдиною, тобто створивши аккаунт, наприклад, для даної торгової площадки, він також підійде для багатьох інших сервісів компанії. Більшу частину свого прибутку (85,5%) китайська корпорація отримує від електронної торгівлі, тоді як решту принесли хмарні, розважальні та мультимедійні сервіси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також стало відомо про те, що більше 80% від усього свого доходу компанія Alibaba Group отримує в Китаї, тобто на своєму домашньому ринку. У зв’язку з цим очевидно, що їй абсолютно не страшні ніякі санкції, тому як її послугами в більшості своїй користуються жителі Піднебесної, а не громадяни інших регіонів світу. Хоча тут слід розуміти, що Китай знаходиться на першому місці в світі за загальною чисельністю населення, тому в цьому немає нічого дивного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.