Помилка, яку здійснюють всі користувачі AliExpress

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярність торгової площадки AliExpress зростає з кожним днем, причому точно така ж ситуація спостерігається в Іспанії, Індії, Франції, Німеччини та багатьох інших регіонах світу.

Провиною всьому те, що ще жодному онлайн-магазину не вдалося запропонувати своїм клієнтам більш вигідні ціни і звичайно ж більш широкий асортимент товарів.

За найскромнішими підрахунками, на даному майданчику є більш 8 млн товарів, причому всі вони чимось відрізняються один від одного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З ростом популярності онлайн-магазину зростає і число помилок, що здійснюються користувачами через відсутність особистого досвіду. Як виявилося, існує фатальна помилка, яку здійснюють всі покупці будь-яких товарів на AliExpress.

Складається вона в неправильному підході до покупок, при якому деякі намагаються отримати максимальну вигоду при будь-якому зручному випадку, а все заради одного – бажання заощадити гроші.

Багато користувачів помітили, що якщо упаковка будь-якого товару прийшла пом’ятою, то можна сміливо відкривати суперечка і вимагати з продавця від 10 до 40% від вартості товару, пославшись на те, що ця річ призначалася для подарунка комусь, а через поганий упаковки її соромно дарувати, в результаті чого доведеться залишити собі.

На одному тільки YouTube можна зустріти сотні відео на різних мовах, в яких покупці на особистому досвіді розповідають про способи стягнути гроші з продавцем на AliExpress.Звідси і випливає фатальна помилка, яку здійснюють всі користувачі. Не потрібно гнатися за якоюсь економії, відкриваючи один спір за іншим.

При таких діях зараз торгової майданчик AliExpress блокує облікові записи, тому як покупці, які надходять таким чином, зловживають своїми правами.

Доходить до того, що деякі вносять в «чорний список», щоб вони надалі не могли замовляти собі будь-які товари навіть при використанні інших акаунтів.Чи варто економія декількох сотень рублів, коли якісь проблеми з товаром не мають реальних підстав, блокування облікового запису з усіма прив’язаними до неї товарами і замовленнями?

Відповідь цілком собі очевидний. Більш того, кожен раз, обманюючи продавців на AliExpress і намагаючись отримати таким чином будь-які товари за і без того низькими цінами, покупець псує враження про всю свою країну в цілому, в результаті чого адміністрація може прийняти якісь нові правила, які в зрештою торкнуться навіть чесних користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.