Google Chrome сильно порадував всіх користувачів Windows 10

Американська компанія Google недолюблює Microsoft через низку причин, в тому числі з-за її невдалі продукти і мінливу політику. Це одна з причин того, чому «пошуковий гігант» не випустив жодного додатка для платформи Windows Phone. Втім, незважаючи на все це, 9 серпня 2018 року стався реліз нового веб-браузера Google Chrome, який дуже сильно порадував всіх користувачів Windows 10.

Зокрема, свіжа збірка популярного інтернет-браузера містить в собі нову функцію, а саме – підтримку нативних повідомлень операційної системи Windows 10. Багато користувачів чекали цього більше трьох років, тобто з самого релізу ОС в 2015 році. За рахунок нововведення Google Chrome навчився відправляти повідомлення з сайтів, з сервісів або з веб-додатків з використанням функціональних можливостей, створених Microsoft.

За рахунок цього повідомлення в Google Chrome стали виглядати більш красиво і цікаво, а ще вони обросли новими функціональними можливостями. Тепер всі повідомлення, які прийшли на комп’ютер, не безслідно зникають, як було раніше, а залишаються в «Центрі повідомлень», вбудованому в операційну систему Windows 10. Він є її частиною. Також відтепер оповіщення можуть складатися не тільки з тексту, але ще і з медіафайлів, а саме – зображень.

Всім тим користувачам «віндовс», яким нововведення припало до смаку, надали можливість його відключати. Для цього слід перейти в настройки Chrome і активувати функцію «Фокусування уваги». Слідом за цим повідомлення перестануть приходити нав’язливим чином, що допоможе зосередитися на роботі або ігрі в що-небудь. Компанія Google сподівається, що нові функціональні можливості припадуть всім користувачам до душі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.