WhatsApp став платним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp користується величезною популярністю по всьому світу, тому як його аудиторія налічує 1,5 млрд чоловік, що проживають в декількох сотнях країн з абсолютно різною культурою і цінностями.

Виходить, що за допомогою даного засобу для спілкування спілкується майже кожна п’ята людина на планеті Земля, що вселяє повагу до розробників.

Втім, вони вирішили почати максимально монетизувати свій сервіс, тобто вилучати через нього максимальний прибуток.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо від прес-служби WhatsApp, месенджер вирішив почати брати гроші з користувачів, тобто тепер сервіс для спілкування став платним.

Не можна не помітити, що коли він тільки з’явився на ринку, то для його використання всі користувачі повинні були купити повну підписку, або ж тимчасову, яка коштувала $ 1 за рік.

На щастя, потім її відмінили, в результаті чого протягом всіх останніх років використовувати цей сервіс для спілкування можна було без будь-якої плати.Стати платним WhatsApp в 2018 році вирішив не через рішення його творців, а через ініціативу Марка Цукерберга, який володіє компанією Facebook, а вона, в свою чергу, найпопулярнішим в світі месенджером.

На думку цієї людини, люди повинні за все платити гроші, а то, що протягом багатьох років користуватися WhatsApp можна було безкоштовно – це велика помилка тих людей, які за нього відповідали.

На щастя, поки що брати гроші будуть виключно з бізнес-користувачів, тобто компаній і підприємців, які спілкуються зі своїми клієнтами через даний месенджер.

Для простих же користувачів незабаром запустять інший «сюрприз», а саме – рекламу, яка буде відображатися в різних місцях.

Крім того, тепер всі юридичні особи можуть розсилати спам (рекламу) користувачам месенджера, щоб таким чином залучати клієнтів.

Мессенджер ж буде отримувати гроші за кожне відправлене повідомлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.