BlackBerry представила нові смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

BlackBerry представила нові смартфони BlackBerry Evlolve і BlackBerry Evlolve X. Обидва з подвійними камерами, Android Oreo і ємними батареями.

BlackBerry Evolve

Почнемо з більш скромної моделі Evolve, яка отримала 8-ядерний SoC Snapdragon 450 і 4 Гб оперативної пам’яті. Смартфон був оснащений подвійною камерою з роздільною здатністю 13 Мп (датчики Samsung 3L8), фронтальна камера з роздільною здатністю 16 Мп і акумулятор ємністю 4000 мАг. Екран смартфона має діагональ 5,99 дюйма і відображає зображення з роздільною здатністю 1080 × 2160 пікселів. IPS-дисплей захищений склом Gorilla Glass, 5.

BlackBerry Evolve X

Evolve X – це дуже хороший представник середнього сегмента смартфонів. Він оснащений системою Qualcomm Snapdragon 660, 6 Гб оперативної пам’яті і 64 Гб вбудованої пам’яті. Подвійна камера має роздільну здатність 12 і 13 Мп, спереду у нас є 16 Мп. Екран і батарея такі ж, як і в моделі Evolve.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни

BlackBerry Evolve X, в першу чергу, буде доступний в серпні на індійському Амазон за ціною близько 510 доларів або 430 євро. Evolve надійде в продаж пізніше, тому що в середині серпня і на початку буде продаватися виключно на Амазон за ціною близько 365 доларів або 315 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.