Categories: Інтернет

Новий сервіс Google дозволяє назавжди відключити рекламу, або налаштувати її

Share

Американська корпорація Google не перестає приємно радувати новими програмними продуктами, які поліпшують життя людей з усього світу. Починаючи з 14 червня 2018 року, тобто з сьогоднішнього дня, всім бажаючим, у тому числі з України, доступна нова розробка «пошукового гіганта», яка носить назву «Параметри для персоналізації реклами». З її допомогою можна назавжди відключити рекламу, або налаштувати її під свої інтереси, щоб вона була більш цікавою і привабливою.

Всі компанії, включаючи Google, збирають інформацію про користувачів мережі Інтернет, після чого надають їм певні ідентифікатори, які прив’язуються до облікового запису в рамках браузера. Спеціальні алгоритми збирають багато даних, в тому числі країну і місто проживання, вік, платоспроможність, використовувану модель комп’ютера / смартфону, частоті відкриття сайтів, а також багато інших даних, які можуть використовувати для показу персональної реклами.

Головна мета Google і інших компаній, що працюють з рекламою, в тому, щоб запропонувати користувачам найцікавіші варіанти, щоб вони перейшли по ним і зробили покупку. Це вигідно всім, тому як власник сайту або сервісу, через який перейшли по рекламі, отримає певну суму грошей в якості винагороди, а відвідувач зможе знайти цікавий йому товар. Завдяки новій розробці «пошукового гіганта» можна вручну допомогти Google визначити, яку рекламу варто показувати, а яку – ні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також можна повністю відключити персональну рекламу, завдяки чому вона пропаде. В такому випадку будуть показувати рекламні оголошення навіть на інших мовах, тому як Google не зможе дізнатися, в якій країні живе людина і які мови для нього є рідними. Таким чином можна збити рекламодавців з пантелику і позбутися себе від настирливих бізнесменів, що продають різні товари і пропонують різного роду послуги.

Провести настройку своїх рекламних переваг можна тут , використавши свій профіль Google ID ..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Googleукр
  • Останні записи

    Новий iPad 11 буде дешевшим за своїх попередників

    Компанія Apple має намір здешевити наступну базову модель iPad, щоб ще більше інтегруватися в ринок…

    04.05.2024

    Google ChromeOS отримала велике оновлення

    Хороші новини для користувачів Chromebook Google випустила ChromeOS 124, яка принесе хвилю покращень для ваших…

    04.05.2024

    В мережу потрапили нові офіційні зображення смартфонів Sony Xperia 1 VI та Xperia 10 VI

    Лише кілька годин тому в мережу витекли офіційні зображення майбутніх Sony Xperia 1 VI та…

    04.05.2024

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024