Чутки про перенесення GTA 6 на 2026 рік спростовані, але радіти поки що рано

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно в мережі з’явилися чутки про можливе перенесення релізу гри Grand Theft Auto VI на 2026 рік. Проте ці припущення не мають підтвердження, про що кілька годин тому повідомив Джейсон Шрайєр з Bloomberg.

Реклама

Згідно з інформацією Шрайєра, кілька співробітників Rockstar Games стверджують, що не мають відомостей про можливу затримку релізу GTA VI. Офіційно анонсована дата виходу нової частини серії Grand Theft Auto залишається осінь 2025 року, як було оголошено ще в травні. Чутки, що з’явилися нещодавно, внесли певне непорозуміння в вже встановлений графік.

Хоча повідомлення Шрайєра дає надію, геймери повинні пам’ятати, що Grand Theft Auto VI є дуже амбітним проектом, що потребує значних зусиль і часу, тому остаточна дата релізу може змінитися.

Відомо, що гра міститиме величезну кількість контенту, численні локації та ігрові механіки, тому будь-які проблеми чи прорахунки можуть призвести до перенесення релізу.

Попри це, геймери сподіваються, що Grand Theft Auto VI підніме планку в ігровій індустрії. Навіть якщо вихід гри затримається на кілька місяців, це навряд чи охолодить їхній ентузіазм.

Гра буде спочатку випущена для консолей PlayStation 5 та Xbox Series X/S, а дата релізу для ПК наразі не відома.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоWccftech

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ