Ремейк Silent Hill 2: дата виходу, трейлери, геймплей та багато іншого

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Чутки про рімейк Silent Hill 2 підтвердилися: класична гра, визнана однією з найкращих хорорів усіх часів, отримає повноцінний римейк. У відміну від розчарувального HD Collection, ця версія буде повністю перероблена з нуля для сучасних платформ. Проте, через неоднозначну репутацію Konami в останні роки і величезну популярність оригіналу, фанати мають більше питань, ніж радості від цього анонсу.

Реклама

Рімейк обіцяє нову графіку, але також викликає побоювання серед шанувальників про те, що саме може змінитися в грі. Konami поки що не розкрила всіх деталей, але ми зібрали всю необхідну інформацію про рімейк Silent Hill 2.

Дата виходу

На травневій виставці PlayStation State of Play була оголошена дата релізу Silent Hill 2: 8 жовтня 2024 року, якраз до Хеллоуїна.

Платформи

Ремейк Silent Hill 2 стане ексклюзивом для поточного покоління консолей, зокрема для PlayStation 5 та ПК.

Трейлери

Анонсуючий трейлер рімейку Silent Hill 2 більше схожий на тизер, оскільки не містить реальних ігрових кадрів, але демонструє знайомі моторошні елементи містечка Сайлент Хілл.

Трейлер починається у тій же похмурій ванній кімнаті, що й в оригіналі, але Джеймс виглядає значно розчарованішим. Він запитує себе, чи може Мері бути там, знаючи, що вона померла три роки тому. Далі Джеймс виходить на вулицю, проходить повз знайому карту міста біля закусочної і чує голос Мері, яка промовляє культову фразу: «У моїх неспокійних снах я бачу це місто. Сайлент Хілл».

Ми бачимо тривожні сцени, де Джеймс уперше зустрічає Пірамідоголового і Лору біля лікарні. Також показані деякі нові сцени, як, наприклад, напад Джеймса на медсестру, що може свідчити про додатковий контент.

Відомо, що у розробці рімейку беруть участь Масахіро Іто та Акіра Ямаока, які працювали над оригіналом, що може заспокоїти фанатів, адже їхній внесок у шедевр Team Silent був значним.

Геймплей

Перший трейлер не містить геймплейних кадрів, але блог PlayStation надає інформацію про те, як буде модернізовано Silent Hill 2. Оригінальна гра використовувала напівфіксовану камеру, а в рімейку буде традиційний стиль зйомки від третьої особи, схожий на Resident Evil 2 Remake. Це має зробити гру більш захоплюючою і динамічною.

Бойова система буде оновлена, з можливістю ухилення і зміни зброї на ходу. Ремейк працюватиме на движку Unreal Engine 5, використовуючи технології Lumen для реалістичного освітлення і Nanite для детальних оточень. Як ексклюзив для PS5, гра також включатиме 3D-звук для більшого занурення.

У повноцінному трейлері геймплейного відео показано, як Джеймс виконує важкі удари і стріляє без прицільного сітчастого екрану, що нагадує систему з Resident Evil 2 Remake.

Замовлення

На офіційному сайті Konami доступне попереднє замовлення на два видання Silent Hill 2:

  • Стандартне видання – $70
    • Базова гра
    • Цифрова маска пса Миру
    • Цифрова маска кролика Роббі (ексклюзив для PS5)
  • Делюкс-видання – $80
    • Все з стандартного видання
    • Ранній доступ (48 годин)
    • Маска Пірамідоголового
    • Цифровий артбук
    • Цифровий саундтрек
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ