Канал відомого українського пранкера заблокували в Youtube

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Сервіс Youtube заблокував канал українського пранкера Євгена Вольнова. Про це йдеться в повідомленні каналу, пише РБК-Україна
“Цей аккаунт був заблокований за порушення принципів спільноти YouTube”, – йдеться в повідомленні.
Слід уточнити, що справжні ім’я пранкера – Микита Кувіков. Проти нього в Російській Федерації було порушено кримінальну виробництво, а 28 березня навіть видали постанову про заочний арешт і оголошення в міжнародний розшук. Причиною цього стало те, що Вольнов дзвонив у різні установи Кемерово в день пожежі в торговому центрі “Зимова вишня” і повідомляв про сотні загиблих, представляючись при цьому співробітником різних відомств.
Нагадаємо, українська пранкер Євген Вольнов, який у телефонній розіграші повідомив про сотні загиблих при пожежі в ТРЦ “Зимова вишня” в Кемерово, прокоментував те, що Росія оголосила його у міжнародний розшук. За його словами, він не боїться кримінальної відповідальності в РФ. “Росія така країна, в якій вони подають в розшук людей за дивним принципом. Згадайте, той самий Яценюк в Чечні. Тому, як і закони РФ, так і цю справу, порушену СК РФ, я верчу на осі”, – заявляє Вольнов, додавши, що і далі буде стежити за ситуацією в Кемерово.
Пранкер порівняв побиття студентів на Майдані в 2013 році і пожежу в ТРЦ, назвавши росіян “нацією терпил”.
Як повідомлялося раніше, в СБУ відповіли, видасть Україна пранкери Євгена Вольнова РФ. Оголошення в розшук в Росії українського пранкера Євгенія Вольноване означає, що Україна може видати його Російської Федерації. “Україна своїх громадян не видає”, – сказала речниця Служби безпеки України Олену Гітлянську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.