Скоро можна буде подивитися, що про вас знає Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

25 травня на території Євросоюзу запрацював новий закон GDPR. Згідно з текстом документа, будь-який користувач, що знаходиться в країні ЄС, має право знати, які персональні дані і з якою метою використовує той чи інший сервіс.

З цієї нагоди в Telegram з’явився спеціальний бот @GDPRbot . З його допомогою можна отримати всю інформацію, яка про вас відома Telegram.

Інформацію про Telegram-боті месенджер розмістив на офіційній сторінці питань і відповідей. Ми спробували запросити інформацію за допомогою бота. І отримали таку відповідь:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegain1.jpg (76 KB)

Спасибі, запит на отримання даних підтверджено. Зараз ми закінчуємо роботу над завантажувачем, тому незабаром ми зможемо експортувати всі ваші дані. 

Цей бот відправить вам повідомлення відразу ж, як тільки утиліта буде готова. Після чого ви зможете отримати запитані дані. 

Виходить, що в Telegram дійсно працюють над інструментом для експорту даних користувачів, але на сьогоднішній день для отримання такої інформації доведеться почекати. А ось скільки саме, Telegram не уточнює.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.