Categories: Інтернет

В Україні запустили нову соціальну мережу “єСвоє”

Share

Ідея створення соціальної мережі прийшла рік тому, коли в Україні офіційно заборонили «Вконтакте» та «Однокласники». Усі дванадцять місяців тривала розробка і ось із beta-версії наша соціальна мережа  перейшла у повноцінне функціонування.

Офіційно запустили ядро соціальної мережі “єСвоє”  17-го травня 2018 року під час прес-конференції у м.Луцьк.

Наша команда доклала багато зусиль, аби продукт був максимально  корисним для користувачів. Наразі вже можна використовувати основні функції комунікацій. Особливістю соцмережі є те, що в своєму складі вона матиме чимало корисних додатків.  Тому ми її вже сміливо називаємо соціальною мережею без обмежень – все, що є в інтернеті, все буде в “єСвоє”.

До проекту в даний на комерційній основі час залучено уже більш ніж п’ятдесят молодих фахівців в галузі програмування, ІТ-технологій, рекламного бізнесу та мерчендайзингу.  Це люди із різних куточків країни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основною відмінністю соціальної мережі  “єСвоє” – є можливість окрім звичного спілкування, робити велику кількість інших зручних та необхідних звичайному користувачеві мережі Інтернет в одному місці, не виходячи із акаунту соціальної мережі, зоокрема:

  • сторінка користувача в соціальній мережі, як платформа для бізнесу;
  • електронний торгівельний майданчик;
  • гаманець із власною криптовалютою;
  • сервіси з легальним аудіо та відео контентом;
  • квитковий сервіс.

Основним додатковим сервісом мережі, що відрізняє її від інших є – торгівельний майданчик  в межах якого кожен користувач мережі може бути як покупцем так і продавцем. Для того, щоб продати товар досить буде створити пост в якому розміщене фото, опис і ціна товару. При купівлі, гроші моментально переходять з гаманця покупця на гаманець продавця, але за замовчуванням (якщо це активовано), або вони знаходяться в замороженому стані до наступного моменту (отримання замовлення). Покупка оплачується тільки з гаманця мережі, який можна поповнювати безліччю способів.

Саме тому у «єСвоє» ми розробили сервіс гаманець – він дасть змогу окрім розраховуватися навіть із телефону, замовляючи товари чи послуги, та його зручно поповнювати – заробляти кошти не виходячи із соціальної мережі. Користувачі соціальної мережі автоматично отримуватимуть %-ки від проданої реклами на їхніх особистих сторінках – чим більше активної аудиторії на сторінці, тим більша винагорода.   У гаманці можна буде тримати будь-яку валюту – йдеться навіть про власну криптовалюту мережі «єТокен». Вона також дасть змогу накопичувати та зберігати ресурси. Криптовалюта розроблена на основі технології блокчейн.

Однією з новинок мережі є квитковий сервіс. Купувати квитки на подію можна як за допомогою кредитної картки так і користуючись коштами на електронному гаманці «єСвоє».

В квитковому сервісі користувачі зможуть переглядати всі афіші майбутніх цікавих подій, обирати місце в залі, знаючи, хто з інших користувачів мережі буде сидіти поряд та купувати квитки не виходячи з мережі єСвоє. Організатори заходів будь-якого масштабу при створенні сторінки майбутньої події окрім опису і фотографій зможуть завантажувати схему залу, відкривати доступ користувачам до перегляду куплених місць іншими користувачами мережі, одразу продавати іншим споживачам.

Також перевагою буде легальна музика – частина її буде безкоштовно, а  наприклад, на новинки, хіти можна буде оформити підписку. Також підписку  можна буде придбати, переглянувши всього-на-всього кілька актуальних рекламних роликів, підібраних саме під інтереси користувача . Цікаво, що можна буде подарувати трек іншому користувачеві. Перші півроку після відкриття музика буде безкоштовною.
На етапі розробки  ми вже залучились підтримкою багатьох партнерів – Квартал Концерт, Pear Story, гурт “Без Обмежень”, гурт “DZIDZIO”, івент-агенція  “Арт хвиля” та багато інших. Це ці люди які активно підтримують єСвоє та сприяють розвитку. Зоокрема, більше ніж пів року успішно проходить тур Без Обмежень, де наша соціальна мережа є головним партнером, в нас навіть  спільний слоган «єСвоє соцмережа без обмежень». З самого початку туру ми разом і пліч о пліч йдемо до успіху.
З 26 травня ми стартуємо з великим МЕГА-ТУРОМ DZIDZIO “SUPER-PUPER”, під час якого  відвідаємо близько 60-ти міст України, лише на арені Львів буде 30 тисяч фанів.  Єсвоє буде на кожному концерті на кожному із яких відвідувачам будуть роздаватися спеціальні промо-коди за допомогою яких кожен матиме можливість поповнити особистий гаманець у соціальній мережі. На першому мега-концерті у Львові відвідувачам будуть надані промо-коди на суму більш ніж 3 мільйони гривень. Квитки на цей Мега-тур можна купувати прямо в соціальній мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: укр
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024