Анонсовано вихід фільмів “Мандалоріанець”, “Трон” та інших

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Disney працює над безліччю проектів. Тепер компанія розкрила дати виходу у кінотеатрах деяких майбутніх блокбастерів. Проте шанувальникам доведеться запастись терпінням.

Анонси кінорелізів
Компанія Disney відкрила завісу над деякими великими кінотворами. Найближчими роками вийде як мінімум ще один фільм із всесвіту “Зоряних воєн”. Історія старої дружби також буде переказана у новому фільмі “Історія іграшок”. Загалом компанія оголосила дати виходу чотирьох блокбастерів.

Зіркові війни – Мандалоріанець і Гроу
Новий фільм “Зоряних війн” не виходив уже деякий час. Останнім фільмом, показаним у кінотеатрах, став “Сходження Скайуокера”, який вийшов у 2019 році та розчарував багатьох фанатів. Інші проекти із всесвіту, в центрі якого знаходяться лицарі-джедаї, такі як “Соло: Історія зоряних війн”, були прийняті глядачами не так добре, як сподівалися у Disney. Новий фільм із Дін Джаріном та Грогу з’явиться на екранах 22 травня 2026 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трон: Арес
Останній фільм про “Трон” вийшов навіть довше, ніж “Зоряні війни”. Фільм “Трон: Спадщина” вийшов у 2010 році, і відтоді фанати чекали на продовження фантастичної пригоди. Третій фільм серії під назвою “Трон: Арес” вийде на екрани 10 жовтня 2025 р. Якщо попередні фільми розповідали про персонажа, який вторгся в комп’ютер, то дія нової частини відбуватиметься в основному в реальному світі, в якому штучний інтелект виривається зі своєї цифрової в’язниці .

Історія іграшок 5
Вуді та Базз також не з’являлися на великому екрані з 2019 року. П’ята частина мультсеріалу за участю цих двох іграшкових персонажів вийде на екрани 19 червня 2026 року. Однак про сюжет поки нічого не відомо. Pixar, як правило, тримається в тіні, коли йдеться про його поточні проекти.

Ремейк “Вайани”
Disney також оголосив дату початку зйомок рімейку анімаційного фільму 2016 року “Вайана”. Він вийде на екрани 10 липня 2026, і, як і в оригіналі, Дуейн “Скеля” Джонсон також зіграє роль Мауї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.