Два головні ексклюзиви Xbox можуть з’явитися на PlayStation

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки Sony робить ставки на дорогі проекти виключно для консолі, Microsoft намагається підвищити лояльність аудиторії вседоступністю своїх ігор. Так на думку анонімних джерел наближених до розробки PlayStation 5 з’явиться головний ексклюзив Xbox за останні роки.

Насамперед йдеться про грандіозну космічну RPG Starfield від компанії Bethesda. За словами джерела, Microsoft має інструменти для портування гри на PlayStation 5. Орієнтовна дата релізу не уточнюється, але якщо вірити чуткам, це станеться після виходу доповнення Shattered Space наприкінці року.

Другим проектом від тієї ж студії може стати Indiana Jones and the Great Circle, яку анонсували на презентації Xbox Developer Direct. Вихід пригодницького екшену від першої особи очікується у грудні 2024 року. Поки що підрозділ Xbox не може вирішити, яким тайтлам залишити ексклюзивність, а які дістануться всім. Проте інформатор стверджує, що власники PlayStation зможуть начепити капелюха через кілька місяців після появи Інді на консолі Microsoft.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у першому кварталі 2024 року очікується вихід задерикуватої пригоди ритм-адвенчури Hi-Fi Rush. Інсайдери натякають на появу гри на PS5 та Nintendo Switch.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.