Головні теми конференції Google I / O 2018 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

8 травня 2018 року в Маунтін-В’ю, Каліфорнія, відбудеться щорічна конференція для розробників Google I / O. Редакція MacDigger склала список найважливіших тем майбутньої події.

Android P

Спільнота Android-розробників з нетерпінням чекає виходу нової версії мобільної операційної системи. Згідно з чутками, Android P отримає покращений інтерфейс, орієнтований на візуальне сприйняття.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перший попередній реліз для розробників був представлений в березні 2018 року. Ті, хто встиг познайомитися з системою, відзначають, що користувачеві стали доступні більш докладні настройки конфігурації, спрощене меню і більш зрозумілі інструменти роботи з файлами.

Можливо, версія, яку представлять 8 травня 2018 року, отримає дизайн, натхненний iOS.

Штучний інтелект

Представники Google вже протягом декількох років говорять про важливість штучного інтелекту і тому, що передовим технологіям відведена одна з ключових ролей в майбутньому компанії.

Програмне забезпечення, здатне сприймати природні мови, істотно поліпшить продукти Google. Очікується, що на конференції розкажуть про поширення штучного інтелекту, його вплив на сторонні розробки і швидкість навчання нейронних мереж. Не виключено, що буде зроблено і кілька грандіозних прогнозів.

Google Новини, Google Фото та Google Play

Обговорення цим сервісом були самими гарячими на конференціях попередніх років, тому, швидше за все, в 2018 році їм буде приділено особливу увагу.

Google Фото – основна платформа, на якій застосовуються самі передові досягнення в області штучного інтелекту. Масштабне оновлення повинна отримати новинна стрічка Google, в якій, можливо, з’явиться інтеграція з YouTube. А Google Play дістанеться поліпшена система аналізу популярності програм.

Ігри

Компанія Google досить давно штурмує індустрію відеоігор, але поки не досягла в цьому особливих успіхів. У 2018 році всі може змінитися. Google розробляє кілька великих проектів: від ігрового стартапу Майкла Сайман до Yeti – проекту для стрімінгового сервісу Chromecast.

Зміна дизайну існуючих продуктів

З часу подання звичного дизайну Android, Google Chrome і мобільних додатків пройшло близько чотирьох років. Тому користувачі очікують жодних змін зовнішнього вигляду.

Можливо, акцент зміститься в бік сенсорного управління, а розробка програмного забезпечення отримає більш уніфікований підхід.

Wear OS

На додаток до Android P, Google може надати самостійну операційну систему для носяться гаджетів. На зміну Android Wear прийде Wear OS, яка отримає темний режим для призначеного користувача інтерфейсу, а також допоможе збільшити час автономної роботи. Можливо, також буде додано голосове управління і інтеграція з Google Assistant.

Android TV та Android Auto

Очікується, що в Google TV з’явиться можливість передавати відео в форматі 4К, пульт дистанційного керування та інші корисні нововведення.

Програмне забезпечення для Android Auto може отримати голосового помічника Google і безпородного підтримку пристроїв Pixel і Nexus.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.