Новий «дешевий» iPhone вже на конвеєрі. Фото. Відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Готується до випуску iPhone SE2, згідно з останніми даними, він отримає скляний корпус, бездротову зарядку і роз’єм під дротових навушників. Інсайдери стверджують, що новинка Apple вже на стадії масового виробництва.

Мережевий інсайдер Бенджамін Гескін(Ben Geskin), відомий численними достовірними витоками інформації про підготовлювані до випуску гаджети, виклав в Twitter зображення смартфона з коментарем «Новий iPhone (можливо, SE2).

Гескін розповів, що інформація про новий iPhone отримана ним з «персональних джерел». За його словами,  Apple готується до анонсу iPhone SE2 , який має робочу кодову назву Jaguar.

Джерело, за словами Гескіна, також повідомило, що смартфон вже знаходиться на стадії масового виробництва, що може означати можливий анонс iPhone SE2 «в найближчі тижні».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone SE2: що відомо про смартфон на сьогоднішній день

Вже пізніше в твітері Гескіна в мережі з’явилося відео з тим же смартфоном. Як з’ясувалося, фото Гескіна були зроблені з кадрів з цього відеоролика.

На відео, спочатку опублікованому на китайському відеострімінговому порталі MiaoPai, «викриття iPhone SE2» написано зі знаком питання. Іншими словами, про точну назву новинки Apple інформації ще немає, але в тому, що мова йде про оновлену версію iPhone SE, ніхто не сумнівається.

За даними джерела Гескіна, новий iPhone SE2 отримав скляне покриття з двох сторін, а також підтримку технології бездротової зарядки.

У відеоролику смартфон демонструється з усіх боків, проте з вимкненим екраном. У разі, якщо відео не підробка і дійсно має відношення до нового смартфону Apple, можна говорити про макет, який періодично потрапляє в руки інсайдерів задовго до офіційного анонса новинки.

iPhone SE2 може зберегти роз’єм для дротових навушників

Найбільше у відеоролику вражає наявність у «прототипу iPhone SE2» стандартного 3,5 мм роз’єму для підключення навушників, який Apple кілька років тому назвала застарілим і повністю від нього відмовилася.

iPhone SE2 може отримати скляний корпус

Судячи з відео, iPhone SE2 не втік далеко від iPhone SE і залишився майже таким же, як у далекого попередника iPhone 4: скло без металу (на відміну від iPhone 5), маленький дисплей, широкі рамки. Сьогодні такий дизайн навряд чи буде затребуваний де-небудь за межами дуже бюджетного сектора.

Передбачувані терміни анонса iPhone SE2

До сих пір існувала думка, що анонс нової бюджетної моделі – спадкоємця дизайну iPhone SE, відбудеться в кращому випадку через кілька місяців.

За даними джерел Гескіна виходить, що апарат уже запущений в масове виробництво, і офіційний анонс може відбутися вже в червні або навіть в травні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.