Відомі українці зізналися, що їх найбільше дратує у Facebook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Як відомо, у Facebook оприлюднили внутрішні правила видалення дописів користувачів. Тепер визначатимуть міру покарання для порушників правил публікації дописів залежно від серйозності порушення і персональної історії використання мережі.

За перше порушення можуть дати лише попередження, а у разі повторення можуть видалити пост або узагалі заблокувати профіль. Тож українцям, які люблять виливати емоції дописами, варто фільтрувати думки.

Тим часом Експрес-онлайн з’ясував, які дописи у соцмережі найбільше дратують українських зірок і щоб вони не хотіли бачити у своїй стрічці.

Наталка Карпа, співачка, заслужена артистка України:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– Мене, як і більшість користувачів, у соцмережах найбільше дратує реклама! Її повно. Інколи вона може бути корисною, але її надто багато. Хоч усі фахівці з SMM кажуть, що реклама у соцмережах – дуже дієва. Зізнаюся, навіть я якось рекламувалась, але треба мати міру.

А ще мене дратують дописи від тих, хто не є патріотом України. Уже усіх, сепаратистськи налаштованих друзів видалила. Щоб очі мої не бачили того, що вони пишуть. Також терпіти не можу дописи від відвертих хамів, якісь образливі пости. Також дратують такі, в яких люди хваляться.

Сашко Лірник, актор, телеведучий, казкар:

– А я вважаю, що Facebook має бути вільною територією для висловлювань. Я проти якихось фільтрів, покарань взагалі! Сам розберуся з тим, що читати, а що ні.

Узагалі, політика цієї соцмережі мені не дуже подобається. Позаяк, часто мене “банять”, і ще й відслідковують. Це обурює. Маю багато читачів, буває, що мої дописи по 250 тисяч переглядів мають. А як заблокують мене, то місяць не маю доступу. Тому надто фільтрувати те, що пишуть люди у соцмережах, не треба. Ну, може, реклами забагато. Ось і все, що часом нервує.

Ірина Федишин, співачка:

– А мене дратує те, що Facebook стає нецікавим. Гортаю новини, а вони всі – одноманітні, часто повторюються. Нудно. Здається, раніше було більше різноманіття. Хотілося б більше дописів від цікавих особистостей, щось авторське, оригінальне. До речі, зараз мені більше до вподоби Instagram.

Юрій Чебан, український веслувальник-каноїст, дворазовий олімпійський чемпіон:

– Мені не подобається, що часто у Facebook інформація не об’єктивна. Людина опублікує допис про своє якесь бачення, ще кілька її підтримають у коментарях, і думають, що вони все написали правильно. Тому зараз треба добре фільтрувати те, що читаємо. Не розібравшись у ситуації, краще не влазити у такі суперечки. А щодо реклами, то її багато, але якщо вміти можна її відключити і в стрічці вона не з’являтиметься (сміється – авт.)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.