4G в Україні: як змінилися тарифи мобільних операторів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як в Україні почав працювати інтернет 4G, компанія ” Київстар ” оприлюднила змінені тарифи як для контрактних, так і для і корпоративних абонентів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії, передає Знай .

Оператор представив 6 тарифних планів на вибір

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Контрактні абоненти можуть підключити один з 6 тарифних планів: Київстар 4G, Київстар 4G Extra, Київстар 4G Ultra, Київстар 4G Premium, а також Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP, які містять розширений пакет сервісів.

Для корпоративних абонентів доступні тарифні плани: Київстар 4G 125, Київстар 4G 175, Київстар 4G 275, Київстар 4G Premium, а також Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP.Прі цьому Київстар 4G Business і Київстар 4G Business VIP єдині для контрактних і корпоративних абонентів і містять послуги, що розширюють можливості користувачів. Наприклад, додатки ліцензійної Microsoft Officе 365 можна встановити на 5 пристроїв одночасно.

У тарифних планах передбачені від 100 до 4000 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні, від 100 до 4000 SMS-повідомлень, нетарифікованих хвилин для дзвінків за кордон, безлим для дзвінків в мережі і безлімітний інтернет.

Нові тарифи доступні для підключення від 95 грн в місяць для контрактних абонентів і від 125 грн – для корпоративних. Крім того, в тарифних планах передбачена можливість користуватися всіма послугами відразу, оплачуючи їх частинами або навіть в наступному місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.