Рейтинг YouTube: ТОП-10 найкращих геймерських роликів місяця

Щодня в YouTube з’являються десятки відеороликів про комп’ютерні ігри. Одні знімають ролики про нюанси проходження того чи іншого рівня, інші створюють геймерські відеоогляди, а треті поповнюють відеохостинг трейлерами новинок. Ігромани з усього світу стежать за досягненнями в GTA, World of Tanks та Clash of Clans. Переглянути всі неможливо, тож пропонуємо вам нову добірку геймерських роликів, що були на піку популярності останні 30 днів.

На першому місці – відео, присвячене доповненню для Half-Life 2 – Garry’s Mod. Ця гра є своєрідними комп’ютерними хованками, і блогер VanossGaming, здається, з’їв на ній зуби. Разом зі своїми друзями він уже кілька років знімає кумедні випуски їхніх баталій, заробляючи на цьому чималі гроші. Цього разу гравці використовують режим бігу (DeathRun). У цьому варіанті гри учасники поділені на дві команди: головна мета першої – добігти до кінця карти, а мета другої – убити тих, хто біжить за допомогою активації різноманітних пасток. Однак VanossGaming та його друзі не збираються грати за правилами, а пустують і потрапляють у безглузді та кумедні ситуації протягом усього ролика. За місяць це відео подивилися понад 3,5 млн разів, інформують Економічні Відомості.

На другому місці опинився ролик від одного з найбагатших блогерів YouTube – PewDiePie. На прохання своїх передплатників він нарешті взявся за тестування хорор-гри. Й обрав дуже незвичний варіант, а саме страшилку про кав’ярню «Красті Крабс» із всесвітньо відомого мультсеріалу про Спанч Боба під назвою «3 AM at The Krusty Krab». PewDiePie приміряє в цій грі роль господаря закладу (містера Крабса), який прийшов до закусочної у вівторок о третій годині ночі. Головний герой мусить врятуватися від небезпечного ворога – Гаррі Рублене М’ясо, який саме щовівторка приходить до кав’ярні. Під час тестування блогер намагається виконати всі завдання й дістатися до наступного рівня. Чи вдасться PewDiePie пройти хоча б перший, дивіться у відео, що зібрало 3,5 млн переглядів.

Далі йде блогер videogamedunkey, він тестує нову міні-гру, що є частиною оновлення Super Mario Odyssey, випустили яку зовсім недавно – 21 лютого 2018 р. Нею стала Luigi’s Balloon World, і зіграти в неї можна, заповнивши основну історію та знайшовши Луїджі біля Одіссеї в будь-якому з королівств. У цій грі є два режими: «Приховати» та «Знайти». Videogamedunkey грає в режимі «Приховати». Блогер має 30 секунд, щоб сховати повітряну кульку. А в режимі «Знайти» гравець має відшукати певну кількість кульок, прихованих у королівстві. Додамо, якщо зароблено всі 50 зірок, повітряні кулі Луїджі стають золотими й починають виблискувати, подібно до того, як вітрило Одіссеї стає золотим і блискучим, якщо зібрати всі 880 Power Moons. За місяць цей ролик переглянули понад 3 млн інтернет-користувачів.

На четвертому місці розташувався блогер DanTDM та його огляд на нову іронічну пригодницьку гру Chuchel. Деякі геймери навіть схиляються до того, що вона є більше своєрідним інтерактивним мультфільмом, ніж повноцінним геймерським світом. А все тому, що завдання дуже прості, а сюжет неймовірно примітивний: дивний чоловічок на ім’я Опудало протягом 30 рівнів змагається зі своїм другом за право першим з’їсти черешню. DanTDM чудово передав усю мі-мі-мішність атмосфери та яскравий дизайн. Напевно, ця гра припаде до смаку тим, хто хоче відволіктися та відпочити. До того ж пройти її можна всього за кілька годин. За місяць відеоролик з оглядом подивилися понад 3 млн разів.

П’яте місце дісталося ролику, присвяченому GTA 5. Блогер Alexlxl68 створив добірку казусних моментів із цієї гри та порівняв їх із подібними ситуаціями в реальному житті. Ви побачите, чим відрізняються стрибки через машину в героя Grand Theft Auto та реальної людини, дізнаєтеся, як стрибають із парашутів геймери, а як – сміливі чоловіки. Виявилося, що безглуздих моментів не бракує в обох випадках. Як не дивно, часто люди перевершували за сміливістю хороброго чоловіка з GTA. Цей ролик дуже сподобався інтернет-публіці. Його подивилися вже 3 млн разів.

Блогер Markiplier продовжує нашу добірку найкращих геймерських роликів. Цього разу він тестує моторошний інді-хорор – Emily Wants to Play To. Ця гра пропонує вам приміряти роль доставника сендвічів. Суть у тому, що вечірнє замовлення надійшло з дуже дивного місця – складу зберігання доказів, куди тільки сьогодні доставили три страшні ляльки. Ви вирушаєте туди і розумієте, що двері замкнено і виходу немає. Markiplier упевнений, що ця гра здатна полоскотати нерви кожному, адже бігаючи будівлею, головному герою потрібно не стати жертвою цих трьох моторошних іграшок. Тест Emily Wants to Play To вже подивилися майже 2 млн разів.

На сьомому місці розташувався огляд нововведень для улюбленої багатьма World Of Tanks. На офіційному YouTube-каналі з’явилися подробиці оновлення 1.0. Розробники заявляють, що готувалися до цієї миті кілька років і витратили понад місяць на тестування 1.0. На їхню думку, оновлення стане одним з найбільш значущих в історії гри. Зміни торкнулися графічного движка, музичного супроводу, ангарів та карт. Тепер гравців перевели на движок Core, створений спеціально під вимоги World Of Tanks, що дає змогу досягти високореалістічного зображення. Окрім цього, розробники планують у майбутньому здійснювати корисні технологічні надбудови. Додано й потокову технологію, щоб нова графіка якомога менше впливала на продуктивність пристроїв. Також творці приділили увагу деталізації карт й усуненню помилок і неточностей. Цей 7-хвилинний огляд подивилися майже 1,5 млн інтернет-користувачів.

На честь четвертого року війни кланів у Clash of Clans розробники дарують гравцям нову зброю. Саме про це йдеться в ролику, що посів восьме місце. Творці геймерського світу пропонують гравцям обрати ціль, підтримати свій клан і надіслати своїм товаришам лист з інструкцією атаки. «Атакуйте кулями! Повітряна оборона слабка», – ідеться в повідомленні. З новою повітряною кулястою зброєю війну буде виграти набагато легше. Всього за кілька днів відео від офіційного каналу Clash of Clans подивилися понад мільйон разів.

Трейлер нової гри під назвою Sea of Thieves від каналу Smosh Games – на дев’ятому місці. Вона присвячена життю піратів та їхнім пригодам. Ви зможете побачити безкраї океанські простори та досліджувати безлюдні острови. Гра пропонує геймеру багато свободи: тільки йому вирішувати, куди повернути штурвал. Його чекають старовинні мапи й таємничі загадки. Ця гра побачила світ 20 березня 2018 р. Розробники обіцяють регулярно доповнювати Sea of Thieves новими пригодами й ігровими можливостями. Анонс уже подивилися майже мільйон інтернет-користувачів.

Завершує наш рейтинг тест нехитрої гри Golf Story: Golfin ‘Around від каналу GameGrumps і блогерів Arin та Dan. Її випустила 2017 року австралійська студія Sidebar Games для Nintendo Switch. Цю рольову пригодницьку гру присвячено історії про чоловічка, який намагається повернути собі любов до гольфа через 20 років. Тестуючи гру, блогери демонструють різні ігрові завдання. Принцип дій нескладний: спочатку герой має прицілитися, потім – встановити потужність, і лише тоді вдарити по м’ячу. Цей відеоогляд від Arin та Dan подивилися понад півмільйона глядачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.