Categories: Інтернет

Стартував великий розпродаж смартфонів Xiaomi

Share

Хоч в продаж скоро вже і надійде флагман Mi 7 зі сканером відбитків пальців в екрані, проте його торішня версія як і раніше здатна приємно дивувати своїх власників високою швидкістю роботи і хорошою подвійною камерою з підтримкою портретного режиму і 2-кратним збільшенням. Сьогодні, 6 квітня 2018 року, великий магазин тимчасово сильно знизив ціни на смартфони Xiaomi Redmi 4A і Xiaomi Mi 6, перший з яких тепер можна купити менш ніж за 2 500 гривень, отримавши при цьому непоганий мобільний пристрій. Крім того, в розпродажу беруть участь і інші популярні моделі, серед яких навіть повнорозмірний Redmi 5.

Смартфон Xiaomi Redmi 4A сьогодні – це, напевно, найкращий бюджетний телефон, який оснащений 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1280 на 720 пікселів (HD), процесором Snapdragon 425, 2 ГБ оперативної і 16 ГБ постійної флеш-пам’яті, 13 Мп основною і 5 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю ємністю 3120 мАг. Завдяки спеціальній пропозиції від магазину GearBest, купити його тимчасово можна менш ніж за 2 500 гривень, причому така ціна буде діяти до 8 квітня 2018 року включно.

Флагманський телефон Xiaomi Mi 6 може похвалитися 5,15-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів (Full HD), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 835, 6 ГБ оперативної пам’яті, роз’ємом USB Type-C, подвійною основною камерою і акумуляторної батареєю ємністю 3350 мАг. Не так давно цей смартфон був оновлений до MIUI 9 на базі Android Oreo , в якій є підтримка функції Project Treble для швидкого отримання оновлень операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Завдяки великій розпродажі смартфонів на GearBest, купити даний телефон можна всього за 11 000 гривень. У спеціальній пропозиції беруть участь і багато інших найменування, серед яких Xiaomi Mi MIX 2, Xiaomi Redmi 5, Xiaomi Mi A1, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi 5 Plus, Xiaomi Redmi Mi Max і ряд інших. Кожну з цих моделей аж до 8 квітня включно можна придбати за значно зниженою ціною, проте слід враховувати, що через високий попит кількість товарів, що беруть участь в акції, обмежена.

Ознайомитися з повним асортиментом смартфонів Xiaomi, які доступні для покупки за знижкою, можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024