Топ-10 відеоігор, які найбільше ненавидять геймери з усього світу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відеоігри – це твори, створені для того, щоб зацікавити та розважити користувачів. Але іноді праця розробників призводить до зворотного ефекту. Компанії, намагаючись вкластися в терміни випуску чергового проєкту, можуть упускати технічні помилки, баги або просто робити сюжет, який викликає нерозуміння у гравців. І коли людина витрачає свої гроші і час, а її очікування не виправдовуються, скарги в соцмережах ллються величезним потоком.

Компанія Guidestrats провела цікаве дослідження і визначила відеоігри, що викликають найбільше невдоволення користувачів. Для цього було проаналізовано понад три мільйони коментарів у соціальній мережі Twitter. Найвищий відсоток негативних відгуків виявився у Angry Birds – згадка “пташок” у 30.05% випадках є критикою. На другому місці йде мобільна аркада Homescapes, на яку припадає 29.2% негативних відгуків.

Повний список ненависних ігор наведено на інфографіці нижче. До нього потрапили Babylon’s Fall, Escape From Tarkov, Call of Duty Warzone, Halo Infinite, Diablo Immortal, Rust, EA NFL Madden 23 і багатокористувацький шутер Valorant.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо говорити про консолі, відгуки для яких брали з внутрішніх магазинів платформи, то серед найненависніших ігор на PlayStation 5 лідирує ремейк The Last of Us Remastered з показником негативу 25.5%. За ними слідує Stray з 15.59% і Returnal з 13.90%.

Користувачі Xbox Series X/S не шанують Halo Infinite (24.51%), комедійний шутер High on Life з (20.10%) і Grounded (19.07%).

Nintendo Switch та її ігри також не уникли цього дослідження. Користувачі портативної консолі недолюблюють Legend of Zelda: Breath of the Wild з 20.06% негативу, Bayonetta 3 з 19.48%, і Pokémon Legends: Arceus з 18.92%.

Для отримання результатів дослідження на кожній платформі використовували модуль HuggingFace і модель аналізу настроїв CardiffNLP, яка дає змогу визначити полярність коментарів (позитивна, негативна або нейтральна). Згодні з такими результатами?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.