«Флеш», «Вартові Галактики 3» та безсмертний «Індіана Джонс». Що показали на Супербоул-2023

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього ранку на стадіоні “Стейт Фарм-арена” в Аризоні, США, пройшов 57-й матч Національної футбольної ліги “Супербоул”, у перервах якого нам представили трейлери топових фільмів та серіалів, запланованих на цей рік.

У цій статті ми зібрали всі трейлери, які були показані на Super Bowl LVII.

«Вартові Галактики. Частина 3»

Одна з головних прем’єр кіностудії Marvel, яка завершить трилогію «Вартових Галактики» від геніального режисера Джеймса Ганна. У трейлері представлені вже знайомі нам персонажі – “Зоряний Лорд” (Кріс Пратт), Гамора (Зої Салдана), Небула (Карен Гіллан), Дракс (Дейв Батіста), Грут (Він Дизель), Ракета (Бредлі Купер), Мантіс (Пом) Клеменьтефф), Краглін (Шон Ганн), а також Адам Уорлок (Вілл Поултер) та Вищий Еволюціонер (Чаквуді Івуджі).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прем’єра фільму відбудеться 5 травня 2023 року.

«Флеш»

Трейлер показав одразу дві версії Баррі Аллена, персонажа Езри Міллера, з різних всесвітів, а також двох Бетменів у виконанні Майкла Кітона та Бена Аффлека та деяких інших героїв.

Прем’єра фільму відбудеться 16 червня 2023 року.

«Індіана Джонс і годинник долі»

У короткому тизері про найпопулярнішого археолога минулого століття нам показали самого Індіана Джонса у виконанні легендарного Харрісона Форда, його родичку Хелену Шоу (Фібі Уоллер-Брідж) та головного лиходія цієї частини Юргена Фьоллера, якого зіграв Мадс Міккельсен.

Прем’єра фільму відбудеться 30 червня 2023 року.

«Трансформери: Сходження Звіроботів»

Ролик більше схожий на рекламу Porsche, оскільки в ньому основну увагу приділено новому автоботу на ім’я Mirage, який трансформується у легендарний Porsche 911.

Прем’єра фільму відбудеться 9 червня 2023 року.

«Супербрати Маріо»

Студія Illumination, що подарувала нам «Міньйонів», не прогавила шанс і показала новий креативний тизер до майбутнього фільму «Super Mario Bros.». У ньому брати Маріо та Луїджі рекламують свою компанію, що спеціалізується на сантехніці.

Прем’єра фільму відбудеться 7 квітня 2023 року.

«Форсаж Х»

Слідом за повноцінним трейлером, який вийшов кілька днів тому, на Супербоулі показали хвилинний ТВ-спот чергової частини “сімейної саги”. Зрозуміло, у ньому показано фрагмент гонки Вина Дизеля із Джейсоном Момоа.

Прем’єра фільму відбудеться 19 травня 2023 року.

«65»

Науково-фантастичний фільм Сема Реймі про подорож на Землю з минулого, в якому героя Адама Драйвера має битися з динозаврами.

Прем’єра фільму відбудеться 10 березня 2023 року.

«Підземелля та дракони: Честь серед злодіїв»

Адаптація класичної рольової гри з грандіозним акторським складом, до якого входять Кріс Пайн, Мішель Родрігес, Реже-Жан Пейдж, Джастіс Сміт, Софія Лілліс, Хлоя Коулман, Дейзі Хед та Х’ю Грант.

Прем’єра фільму відбудеться 31 березня 2023 року.

«Air»

Черговий тизер фільму про створення нової лінійки спортивного взуття від Nike у партнерстві з легендою баскетболу Майклом Джорданом. Головні ролі виконали Бен Аффлек та Метт Деймон.

Прем’єра фільму відбудеться 5 квітня 2023 року.

Ролик до 100-річчя Disney

16 жовтня 2023 року однією із найбільших кіностудій виповнюється 100 років. На честь цього компанія випустила спеціальний рекламний ролик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.