Платіжна платформа Payoneer визначила українку фрілансером року

Катерина Миронюк створила перший сайт у 12 років, а потім постійно вдосконалювала свої навички.

 

Платіжна платформа Payoneer вдруге провела  премію “Підприємець року”. 2000 найактивніших учасників платіжної системи стали номінантами. Поміж  переможців опинилася українка. Тогоріч українець теж отримав одну з премій, – повідомляє Na chasi.

Українські фрілансери добре зарекомендували себе у світі, їх досить часто включають до різних номінацій  та конкурсів. Payoneer – світова платіжна система, яка часто використовується для оплати товарів і послуг на фрілансерському ринку. Обрати лише шість переможців було непросто, та цьогоріч нагороди у різних номінаціях отримали учасники платформи з Індії, Китаю, України, Аргентини, В’єтнаму й Філіппін.

П’ять категорій було представлено на цьогорічному заході: “Інноватор року”, “Партнерство року”, “Фрілансер року”, “Продавець року” та “Електронна комерція”. Українка Катерина Миронюк здобула нагороду в номінації “Фрілансер року”.

Катерина Миронюк зауважує, що створила свій перший сайт у віці 12 років, а після того постійно вдосконалювала свої навички роботи та вміння. Після закінчення університету працювала в ІТ-компанії, де почала професійно рекламувати сайти. Після повернення з поїздки до Південної Америки українка  зареєструвалася як фрілансер і розпочала кар’єру на платформі для фрілансерів Upwork. Згодом вона створила власну SEO-агенцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.