Vodafone проведе 4G-зв’язок на Місяці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з провідних світових стільникових операторів Vodafone планує в 2019 році створити мережу мобільного зв’язку 4G на Місяці. Для цього, як стало відомо з офіційної заяви, вже створена вся необхідна інфраструктура.
Доставити її планується в ході проекту що базується в Берліні місії компанії PTScientists, яка займається здійсненням першого приватного польоту на Місяць за допомогою ракети Falcon 9.

Передбачається, що ракета допоможе здійснити на Місяць доставку телефонної вежі від Nokia, а Vodafone сигнал дозволить здійснювати передачу відео з поверхні Місяця  на високих показниках чіткості.
Крім цього, мережа забезпечить зв’язок між двома «місяцеходами» компанії Audi. Перемовлятися вони зможуть, як між один одним, так і налагодити зв’язок з базою. Роль останньої буде відігравати здійснення посадки космічного корабля ALINA (Autonomous Landing and Navigation Module).

Серед інших завдань, які поставлені перед самохідними апаратами Audi буде дослідження природного супутника з точки зору його придатності для заселення землянами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.