Неповторний оригінал. FIFA створить власний футбольний симулятор без EA

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Футбольна організація FIFA вже прокоментувала останні новини про розірвання відносин з Electronic Arts. Причому заява вийшла гучною: асоціація має намір створити конкурента нової EA SPORTS FC.

Представники Electronic Arts запевняють, що втрата назви не позначиться на змісті гри – завдяки більш ніж 300 ліцензійним угодам, у тайтлі залишаться знакові режими, ліги, клуби та футболісти.

Щодо асоціації FIFA, то вона не має наміру залишати ігрову індустрію без знайомого бренду: вона має намір створити власний футбольний симулятор під назвою FIFA. Більше того, президент організації Джанні Інфантіно виступив із досить різкою заявою, назвавши розробку EA підробкою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Запевняю, що лише єдина, справжня гра матиме FIFA у назві, і вона буде найкращою з доступних для геймерів та фанатів футболу. <…> Константою є назва FIFA, і вона завжди залишатиметься кращою», — заявив Джанні Інфантіно.

Іншими словами, організація впевнена, що завдяки назві зможе відірвати у EA більшу частину аудиторії. Щоправда, коли саме вийде єдиний, найкращий, оригінальний (і так далі) симулятор футболу від FIFA – не повідомляється. Розробка ігор займає час, і за цей час аудиторія футсимів Electronic Arts може звикнути до нової назви та почати поступово забувати про те, що раніше серія називалася інакше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.