За чотири місяці в Україні на блокчейн-аукціонах реалізовали майна на 700 млн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
З вересня минулого року в Україні проведено понад 24 тисячі аукціонів з використанням технології Blockcain, на яких реалізовано майна на суму майже 700 млн грн.

Про це заявив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов, повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

«З вересня минулого року з використанням блокчейну було проведено 24 202 аукціони, серед них успішних – 4471. Загальна сума продажів становила 692 млн грн», – зазначив Вишньов.

За його словами, технологія Blockchain унеможливлює будь-яке маніпулювання даними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Збережену інформацію неможливо видалити та підробити. Таким чином ми гарантуємо повну безпечність проведення аукціонів і запрошуємо кожного українця в цьому переконатися, взявши участь у торгах», – зазначив Вишньов.

Як повідомлялося, у 2017 році Україна презентувала перший у світі електронний аукціон – OpenMarket (ДП «СЕТАМ»), який почав використовувати інноваційну криптографічну технологію захисту Blockchain, що забезпечує можливість функціонування систем без посередників. Це, у свою чергу, дозволяє підвищити швидкість транзакцій, суттєво зменшити витрати та запобігти корупції.

Україна входить у список з 14 країн, яких визнали лідерами із впровадження технології блокчейн. До списку також увійшли США, Канада, Бразилія, Австралія, Ізраїль, ОАЕ, Грузія, Естонія, Велика Британія, Франція, Німеччина, Швеція і Китай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.