Google створює новий месенджер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інженери компанії Google приступили до розробки нового месенджера, який покликаний стати конкурентом WhatsApp і інших аналогічних сервісів,  повідомляє Android Police.

Раніше пошуковий гігант вже намагався створити популярний «месенджер», проте ні Hangouts, ні Google Allo не змогли залучити велику аудиторію користувачів. Тому компанія зосередилася на розробці нового продукту.

Згідно з інсайдерськими даними, майбутній сервіс буде сумісний з комп’ютерами. Швидше за все, додаток буде виконано у вигляді розширення браузера. Для того, щоб синхронізувати комп’ютер і смартфон, користувачеві доведеться відсканувати QR-код. Інженери працюють над тим, щоб додаток був сумісний з усіма існуючими браузерами. У разі успіху, Android-повідомлення можна буде прочитати на будь-якому пристрої. Сервіс працюватиме за принципом Telegram, WhatsApp і інших популярних месенджерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомлення Android, як і будь-який інший Rich Communication Service, дозволять передавати фото та інші документи, будуть відображати статус набору тексту і підтримувати можливість здійснення платежів. Це буде більш безпечно, ніж транзакції за допомогою Google-гаманця, і дозволить оплачувати товари і послуги сторонніх компаній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.