Названо знаки зодіаку які полюбляють солодощі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ласуни просто люблять всілякі солодощі – тортики, тістечка, морозиво, цукерки, десерти. До того ж вони із задоволенням запивають все це ще й солодкими напоями, такими як кока-кола, спрайт, фанта, пепсі та інші. І для ласунів – це справжнісінький верх насолоди.

Телець

Більшість представників знаку зодіаку Телець просто люблять смачно поїсти. Саме тому вони часто бувають повненькі. А від солодкого вони просто у захваті. Навіть дня не минає, щоб вони не з’їли бодай одну цукерку. Якщо Тельці сідають на дієту, вони не страждатимуть через те, що не можна їсти жирне. Однак при цьому вони мучитимуться з тієї причини, що необхідно відмовитися від цукру та солодощів з десертами. Також окремо варто зазначити, що Тельці самі люблять готувати солодощі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Діва

Всі гвинтики, гайки та шестерні в голові у Діви постійно перебувають у дії та русі, тому їм потрібно досить багато глюкози для переробки. Ви не встигнете помітити, як зі столу, холодильника та шафи зникнуть солодощі, тортики, тістечка та цукерки, якщо цей знак Зодіаку живе з вами. І якщо Діва не зможе вжити стільки солодощів, скільки їй потрібно, її мозок начебто пригальмує. А для того, щоб не набрати зайвих кілограмів, цей знак Зодіаку активно займається у спортивному залі. Саме тому часто Діви не схильні до повноти і можуть дозволити собі їсти все що завгодно.

Скорпіон

Скорпіони не просто люблять солодощі, але люблять робити їх вишуканими, розкішними, шикарними та незвичайними, із загадками та таємницею. У них вдома завжди є чим поласувати десертами. І звичайній барбарисці або «Золотому ключику» Скорпіон віддасть перевагу морозиві з незвичайним смаком або торти незвичайної геометричної форми.

Стрілець

Стрільці просто не можуть жити без солодкого. Вони ніколи не рахують калорії і не сидять на дієті, яка виключає цукор. Чай і кава вони вважають за краще пити тільки солодкий, а шоколад віддають перевагу молочному, але ніяк не гіркому. Стрільці готові витрачати багато грошей на солодощі, настільки вони його люблять.

Козероги

Козеріг часто зациклений на своїй власній зовнішності. Солодощі вони дуже люблять, але в міру. У будинку у Козерога завжди є цукерки та всілякі десерти. Вони можуть навіть утриматися при їхньому вигляді, але все одно купують, навіть якщо не їдять. Адже вони просто люблять солодощі. Козеріг може з’їсти цукерку або шматочок тортика, а потім тижнями сидіти без солодощів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.